DUURZAME KERSTCADEAU'S – 5 redenen waarom je met kerst lokaal en duurzaam moet shoppen.

Er zijn zo veel goede redenen maar zeker omdat jij een verschil kunt maken. Jouw keuzes hebben direct invloed. Wij laten je zien waarom je op een mooie en leuke manier duurzame keuzes moet maken voor jou kerstcadeau's. JOIN THE FORCE! Lees verder om te lezen waarom duurzame kerstcadeau's de beste keuze zijn!


1. Je steunt een droom en missie Wanneer je koop van een kleine onderneming, met een missie, support je met jouw aankoop direct dit doel. Onze missie is: Een duurzame toekomst voor mode & creativiteit. In deze toekomst doen we het samen. Samen met creatievelingen, fotografen, naaisters, ontwerpers en vele anderen. Wanneer je koopt van een onderneming zoals de onze, weet je waar je geld naartoe gaat. Wij zullen het geld altijd stoppen in duurzame ontwikkelingen, eerlijke lonen voor onze medewerkers en meer werk voor creatieve mensen. Jij als klant, kunt meedoen door deze bewuste keuze te maken. JOIN THE FORCE! 2. Je geeft een cadeau met een boodschap Wanneer je een cadeau van eeden geeft, geef je niet alleen het product. Je geeft zoveel meer. Je laat zien waar je voor staat, waar wij voor staan. Daarnaast verspreid dit gedachtegoed. Jouw keuzes zeggen alles over waar je voor staat. Je zegt dan niet alleen 'ik geef om jou' maar ook 'ik geef om de wereld om ons heen en de generaties na ons'. 3. We kennen onze klanten en maken het een persoonlijk cadeau Met elkaar verbinden is het allerbelangrijkste. Een cadeau geven is sowieso al een mooi gebaar, maar wordt nog mooier en specialer als het écht persoonlijk is. Kleine ondernemingen kennen hun klanten vaak persoonlijk en steken extra energie in het persoonlijk maken van jou cadeau. We kunnen een sierraad bijvoorbeeld van initialen voorzien.

4. Fashion needs to change! Intense overconsumptie, bergen meer afval tijdens de feestdagen, absurde kortingen waar slechte lonen en omstandigheden aan vooraf gaan. Hoe mooi de kerstdagen ook kunnen zijn, het is ook hét moment voor grote ketens om overconsumptie heftig te stimuleren. Door andere keuzes te maken, maken we een verschil. We streven ernaar een modehuis op te zetten die hun mensen goed kan betalen en zo min mogelijk afval veroorzaakt. Zo kunnen we ervoor zorgen dat onze mensen kleding met liefde en passie maken, en onze drang naar good looks ons niet de aarde kost. Wanneer je van een kleine onderneming koopt, met een missie, zoals de onze, support je een verandering. Een verandering TEGEN fast fashion! Klik hier voor meer duurzame mode tips. We proberen een verschil te maken! JOIN THE FORCE - Koop lokaal en sustainable!


Volg ons op instagram en andere social media voor meer informatie. Join the community to make a difference!

©2018 by eeden THE LABEL